Förbättra ljudet på din musik
APPAR OCH FUNKTIONER

Förbättra ljudet på din musik

När du ansluter ditt headset eller HTC Desire X på en extern högtalare startar HTC Desire X automatiskt Beats Audio-profilen för att ge dig en förbättrad ljudupplevelse. Låtar och video som spelas upp via program som t.ex. Musik, Galleri eller övriga program låter mäktigare och mer autentiskt.
Obs!: Beats by Dr. Dre-märkta hörlurare behöver inte använda Beats Audio-profilen. Fast vi rekommenderar att använda dem eftersom de förbättrar ljudkvaliteten ytterligare när parkopplad med HTC Desire X.
För att sätta på eller stänga av Beats Audio-profilen, öppna meddelandenpanelen, tryck på och tryck sedan på Beats Audio På/av-knapp.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-x