Organisera dina foton och videor
APPAR OCH FUNKTIONER

Organisera dina foton och videor

Kopiera eller flytta ett foto eller video till ett annat album

1. I Galleri trycker du på Min telefon.
  2. Gå till albumet som innehåller fotot eller videon du vill kopiera eller flytta.
  3. Håll fotot eller videon intryckt.
  4. Välj om du ska flytta eller kopiera fotot eller videon och välj därefter målalbum.

Döp om ett album

Om du har skapat album för att organisera foton, kan du döpa om dessa album.
  1. I Galleri-programmets Album, håll albumet du vill döpa om intryckt.
  2. Tryck på Byt namn.
Obs!: Vissa album, som Kamerabilder och Alla bilder, kan inte döpas om.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-x