Besvara ett missat samtal

Ikonen för missat samtal visas på statusfältet när du har missat ett samtal.

1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den för att kolla vem som ringer.
  2. För att ringa tillbaka, dra isär två fingrar på aviseringen om missat samtal för att expandera den, och tryck på Ring tillbaka.

Om du har flera missade samtal, tryck på aviseringen om missat samtal för att öppna skärmen Samtalshistorik.