Låsa upp skärmen

Dra upp ringen för att låsa upp skärmen.
Obs!: Om du har konfigurerat ett skärmlås ombes du uppge dina referenser innan HTC Desire X låses upp.
Om du har ställt in en händelsepåminnelse eller ett alarm kan du dra eller till ringen för att pausa eller avvisa händelsen eller alarmet.

Öppna en app eller mapp från låsskärmen

• På låsskärmen drar du en app- eller mappikon till ringen för att låsa upp skärmen och gå direkt till appen eller mappen.
    Tips: Genvägarna på låsskärmen är samma som visas i startfältet på startsidan. Byt genvägar på låsskärmen genom att byta ut apparna eller mapparna i startfältet.
  • När ett meddelande eller information visas på låsskärmen, t.ex. ett missat samtal eller ett nytt meddelande, kan du dra det till ringen för att gå direkt till programmet.