Vill du ha lite snabb hjälp på telefonen?

Lär dig grunderna med Snabbtips

När din telefon har startats, visas ett transparent överlägg med Snabbtips på vissa skärmar (t.ex. startsidan), som visar dig hur du använder HTC Desire X. Tipsen för en skärm visas inte igen när du har stängt dem.
För att se ett snabbtips igen, öppna meddelandepanelen och tryck sedan på > Om > Hjälp > Visa alla snabbtips.

Utforska HTC Desire X

Tips och hjälp hjälper dig få ut mesta möjliga av HTC Desire X på bara några sekunder.
  • Vill du veta hur du gör något på en gång? Skriv in några nyckelord så får du tydliga uppdaterade svar direkt i HTC Desire X.
  • Har du någonsin känt att du inte utnyttjar telefonens funktioner optimalt? Titta på de användarvänliga genomgångarna i Tips och hjälp för att lära dig fler användningsområden. Ämnena täcker introduktion till avancerat och i widgeten Tips och hjälp rekommenderas ämnen som du kanske tycker om.
För att öppna Tips och hjälp från startsidan, tryck på > Tips och hjälp.
Om du inte har hämtat innehåll till Tips och hjälp än, eller om det finns en uppdatering tillgänglig, klickar du bara på hämtningslänken för att hämta.
Tips: För att ändra synkroniseringsinställningarna förTips och hjälp, tryck på > Uppdatera inställningar.

Söka i Tips och hjälp

1. I Tips och hjälp trycker du på och anger sedan orden som du vill söka efter.
  2. Tryck på ett sökresultat för att gå direkt till det objektet.