Hantera minne

Se hur mycket lagringsutrymme som är tillgängligt

1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Lagring.

Bredvid Tillgängligt kan du se hur mycket ledigt lagringsutrymme du har.

Kontrollera tillgängligt utrymme på minneskortet

1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Lagring. Totalt och tillgängligt utrymme på minneskortet visas i avsnittet minneskort.

Frigöra lagringsutrymme på telefonen med guiden för minnesbrist

Frigör lagringsutrymme på telefonen genom att rensa upp programcachen, flytta program och ändra inställningarna för E-post och Meddelanden så att endast senaste data sparas.
Viktigt: Du kan inte avinstallera vissa förinstallerade program.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Lagring > Frigör utrymme.
  3. Följ instruktionerna på skärmen.

Rensa cacheinformation för alla program

Du kan radera data eller rensa cacheminnet för ett program i taget.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Program.
  3. Tryck på ett program på fliken Alla.
  4. På skärmen trycker du på Rensa data och/eller Rensa cacheminne.

Avinstallera en app

Viktigt: Du kan inte avinstallera en app som är förinstallerat i HTC Desire X.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Program.
  3. På fliken Hämtade trycker du på det program du vill avinstallera.
  4. Tryck på Avinstallera.

Flytta ett program till eller från lagringskortet

Viktigt: Du kan inte flytta ett program som är förinstallerat i HTC Desire X.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Program.
  3. På fliken Hämtade trycker du på det program du vill flytta.
  4. Välj att flytta programmet till minneskortet.

Sluta köra program med Aktivitetshanterare

Använd Aktivitetshanterare för att avbryta program som körs eller tvinga fram en avslutning om programmet hängt sig.
  1. På startsidan trycker du på > Aktivitetshanterare.
  2. I listan Program trycker du på till höger om programnamnet för att stänga av det.