Skydda HTC Desire X med ett skärmlås

Skydda din privata information och förhindra andra från att använda HTC Desire X utan ditt tillstånd genom att ställa in ett grafiskt lösenord till skärmlåset, en PIN-kod eller ett lösenord.

Du ombes låsa upp skärmen varje gång HTC Desire X slås på och efter en viss tids inaktivitet.

1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på > Säkerhet.
  2. Tryck på Skärmlås.
  3. Välj ett skärmlåsalternativ och ställ in skärmlåset.
  4. Tryck på Lås telefon efter och ange sedan inaktivitetstid innan skärmen låses.
    Tips: Du kan även avmarkera Gör mönster synligt eller Gör lösenord synliga om du inte vill att skärmlåset ska visas när du anger det på skärmen.

Har du glömt bort ditt grafiska lösenord?

Om du har glömt bort det grafiska lösenordet för skärmen har du upp till fem försök på dig för att försöka låsa upp HTC Desire X.

Om du misslyckas kan du låsa upp HTC Desire X genom att ange användarnamnet och lösenordet för ditt Google-konto.

1. På upplåsningsskärmen anger du det grafiska lösenordet.
  2. När du efter det femte försöket uppmanas vänta i 30 sekunder, tryck på OK.
  3. Om skärmen stängs av, tryck på STRÖM-knappen för att slå på skärmen igen och sedan låsa upp skärmen.
  4. Tryck på knappen Glömt ditt grafiska lösenord? när det visas.
  5. Ange namn och lösenord för ditt Google-konto och tryck sedan på Logga in. Du blir då ombedd att skapa ett nytt grafiskt lösenord. Om du inte längre vill göra det, tryck på Inget eller tryck på .