Ändra skärminställningar
Inställningar & tjänster

Ändra skärminställningar

Justera skärmens ljusstyrka manuellt

1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Skärm, gester och knappar (eller Skärm och knappar) och tryck sedan på Ljusstyrka.
  3. Avmarkera alternativet Automatisk ljusstyrka.
  4. Dra reglaget för ljusstyrka åt vänster för att minska eller åt höger för att öka skärmens ljusstyrka.

Justera tiden innan skärmen stängs av

Efter en period av inaktivitet stängs skärmen av för att spara batteri. Du kan ställa in inaktivitetstid innan skärmen stängs av.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Skärm, gester och knappar (eller Skärm och knappar) och tryck sedan på Viloläge.
  3. Justera tiden innan skärmen stängs av.

Stänga av automatisk skärmrotering

Obs!: Automatisk rotation stöds inte av alla program.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Skärm, gester och knappar (eller Skärm och knappar).
  3. Avmarkera alternativet Rotera skärmen automatiskt.

Skärmen roterar inte?

Kalibrera om skärmen om du känner att skärmriktningen inte stämmer med det sätt du håller HTC Desire X på.
  1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Skärm, gester och knappar (eller Skärm och knappar) och tryck sedan på G-Sensor-kalibrering.
  3. Placera HTC Desire X på en plan och jämn yta och tryck sedan på Kalibrera.
  4. Efter omkalibreringen trycker du på OK.

Ha skärmen på under laddningen

1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Skärm, gester och knappar (eller Skärm och knappar).
  3. Markera alternativet Håll aktiverad.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-x