Visa bilder och videor i HTC Sync Manager
Inställningar & tjänster

Visa bilder och videor i HTC Sync Manager

Bläddra igenom och visa datorns bilder och videor som du importerat till HTC Sync Manager Galleri.
  1. I HTC Sync Manager klickar du på Galleri.
  2. Klicka på ALBUM och dubbelklicka på ett album för att öppna det.
  3. Klicka på bredvid Sortera efter och välj hur du vill arrangera dina bilder och videor.
  4. Dubbelklicka på en bild för att se den i större vy.

Redigera dina bilder

Du kan göra grundläggande bildredigeringar såsom beskärning och rotation.
  1. På skärmen ALBUM, öppna albumet som innehåller de foton som du vill redigera.
  2. Håll ner CTRL-tangenten medan du klickar på varje bild som du vill redigera.
  3. Klicka på . En skärm öppnas och visar en miniatyrserie med alla dina valda bilder.
  4. Klicka på första bilden i miniatyrserien och välj sedan vad du vill göra med bilden.
    Se bildinformation Klicka på för att se information såsom upplösning, filformat med mera.
    Rotera Klicka på eller .
    Beskär
    1. Klicka på och ändra sedan storlek eller dra beskärningsrutan till den del av bilden som du vill beskära.

Du kan också klicka på Anpassad och sedan välja en förinställd bildstorlek.

2. Klicka på Använd.
  5. Gå till nästa bild. Du kommer att uppmanas att spara dina ändringar för nuvarande bild.
  6. Klicka på OK för att spara och redigera nästa bild.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-x