Spela musik i HTC Sync Manager

Är du musiksamlare med en stor samling digital musik på din dator? Hantera ditt musikbibliotek och njut av att lyssna på dina favoritsånger från HTC Sync Manager.
  1. I HTC Sync Manager klickar du på Musik.
  2. För att söka efter låtar och album, klicka på BIBLIOTEK > och välj sedan att söka via album, genre, artist eller låt.
  3. Dubbelklicka på ett album för att öppna det eller dubbelklicka på en låt för att spela upp den.
  4. Använd uppspelningskontrollerna nederst på skärmen för att pausa, återuppta uppspelningen, repetera sånger med mera.
Tips: Nederst till vänster på skärmen kan du dra i förloppsfältets skjutreglage för att hoppa till någon del av sången.

Skapa en spellista i HTC Sync Manager

1. Från Musikbiblioteket, klickar du på ett album eller sång som du vill lägga till i en ny spellista.
  2. Tryck på > Ny spellista.
  3. Ange ett namn för spellistan och klicka sedan på OK.
  4. För att lägga till fler sånger i spellistan håll ned CTRL-knappen medan du klickar på ett eller flera album eller musikspår klickar du på och väljer sedan spellistans namn.
  5. När du är klar med att lägga till sånger klicka på UPPSPELNINGSLISTOR. Dubbelklicka på spellistans miniatyr och dubbelklicka sedan på en låt för att starta uppspelning.