Spela in röstklipp

Använd Röstinspelaren för att spela in information under föreläsningar, intervjuer eller skapa din egen ljudlogg.
  1. På startsidan trycker du på > Röstinspelaren.
  2. Håll mikrofonen nära ljudkällan.
  3. Tryck på för att börja spela in ett röstklipp.
    Obs!: Röstinspelaren kan köras i bakgrunden medan du gör andra saker på HTC Desire X, förutom när du öppnar andra program som också använder ljudfunktioner.
  4. Tryck på för att stoppa inspelningen.
  5. Skriv in ett namn på röstklippet och tryck på Spara.
Om du vill spela upp röstklippet trycker du på .
Tips: Om du vill visa alternativ för att radera eller byta namn på röstklippet trycker du på .

Hantera röstklipp

1. På skärmen Röstinspelaren trycker du på .
  2. Håll inne på ett röstklipp och tryck sedan på ett alternativ i menyn. Du kan dela markerat röstklipp, ställa in den som ringsignal m.m.