Titta på video på YouTube
APPAR OCH FUNKTIONER

Titta på video på YouTube

Använd programmet YouTube för att kolla vilka videoklipp som är populärast på webbplatsen.
  1. På startsidan trycker du på > YouTube.
  2. Bläddra eller sök efter en video.
  3. När du hittar videon du gillar, tryck på den.
  4. När du visar ett videoklipp kan du:
    • Vänd HTC Desire X åt sidan för att se videon i helskärmsläge.
    • Tryck på videoskärmen för att pausa eller återuppta uppspelning, eller dra i skjutreglaget för att hoppa till en annan del av videon.
    • Rulla ner i videoinformationspanelen för att se en beskrivning, relaterade videor eller kommentarer från andra som tittat.
    Tips: Vill du hellre se videon vid ett senare tillfälle? Tryck på > Lägg till i > Visningslista. Du kan öppna videon igen från Se senare-listan på din kontoprofil.
Tryck på YouTube-ikonen för att återgå till startsidan.

Söka efter videoklipp

1. I YouTube-programmet, tryck på .
  2. Ange sedan i sökrutan orden som du vill söka efter. Medan du skriver visas matchande poster i en lista.
  3. Om det du söker finns i förslagslistan, tryck på objektet.
    Tips: Tryck på för att ange det i sökrutan. Nya förslag visas och du kan ange mer text eller trycka på bredvid ett följande förslag för att snabbt förfina sökningen.
  4. Rulla igenom resultaten och tryck på ett videoklipp för att visa det.
    Tips: Du kan även välja att visa resultat som precis har lagts upp. Tryck på Alltid och sedan på önskad tidsperiod.

Rensa sökhistoriken

1. I programmet YouTube, tryck på > Inställningar.
  2. Tryck på Sök > Rensa sökhistorik.

Dela en videolänk

1. På videoklippets visningssida trycker du på .
  2. Välj hur du vill dela videolänken från de alternativ som finns tillgängliga.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-x