Hämta program från Google Play

Google Play är rätt ställe att besöka när du vill ha nya program till din HTC Desire X. Välj från ett stort urval gratis och betalprogram, från produktivitetsprogram till underhållning och spel.
Obs!:
  • En Google Wallet betalningstjänst krävs för att köpa ett betalprogram. Du blir ombedd att bekräfta betalningsmetoden när du köper ett program.
  • Namnet på Play Butik-programmet kan variera beroende på vilken region du befinner dig.
  • Möjligheten att köpa program varierar beroende på region.

Söka efter och installera ett program

När du installerar appar och använder dem i HTC Desire X kan de kräva tillgång till dina personliga uppgifter eller åtkomst till vissa funktioner eller inställningar. Hämta och installera enbart program som du litar på.
Viktigt: Var särskilt försiktig när du laddar ner program som har åtkomst till flera funktioner eller stora mängder av dina data i HTC Desire X. Du ansvarar själv för konsekvenserna av att använda program du hämtat.
  1. På startsidan trycker du på > Play Butik.
  2. Bläddra eller söka efter ett program.
  3. När du hittar ett program som verkar intressant trycker du på det för att läsa en beskrivning och användarrecensioner.
  4. Om du vill hämta eller köpa programmet trycker du på Installera (för gratisprogram) eller prisknappen (för betalprogram).
  5. Tryck på Acceptera och hämta eller Acceptera och köp.
    Tips: Appar uppdateras ibland med förbättringar eller buggfixar. För att ladda ner uppdateringar av appar, tryck på Tillåt automatisk uppdatering.
För att öppna appen, gå till vyn Alla appar och tryck på appen.

Avinstallera en app

Obs!: Förutsatt att du gör det inom en viss begränsad tid efter inköpet, kan du avinstallera en app för att få tillbaka pengarna. Läs mer om återbetalningspolicyn för betalda appar, besök Google Plays hjälpsida (http://support.google.com/googleplay/).
  1. På startsidan trycker du på > Play Butik.
  2. Tryck på > Mina program.
  3. Tryck på den app som du vill avinstallera och tryck sedan på Avinstallera.

Få hjälp

Om du behöver hjälp eller har frågor om Google Play, klicka på > Hjälp.