På väg med HTC Car

När du kör är det lätt att använda HTC Desire X för att komma fram till resmålet och få underhållning och hjälp med att hålla kontakten med de personer som betyder något för dig. Enkel åtkomst till musik, kartor, navigation och telefonsamtal med HTC Car.
  1. HTC Car startas så snart som du monterar HTC Desire X i HTC Bilsatsen.
  2. På huvudpanelen i HTC Car kan du:
    • Svepa åt vänster eller höger för att gå till de andra panelerna, t.ex. Musik eller Kontakter.
    • På huvudpanelen, tryck på en genväg för att göra något med en gång. Om du t.ex. trycker på genvägen Musik spelas den senaste låten du lyssnade på upp med en gång.
Tips: När du använder HTC Car, återgå till huvudpanelen från valfri skärm genom att trycka på .

När du tar bort HTC Desire X från HTC Bilsatsen så stängs HTC Car automatiskt.

Du kan också stänga HTC Car manuellt genom att trycka på i huvudpanelen.