Använda Dropbox på HTC Desire X

Använda DropboxHTC Desire X

När du använder Dropbox har du alltid tillgång till dina foton, videor och dokument – på HTC Desire X, din dator och dina andra mobila enheter som har Dropbox-åtkomst.
HTC Desire X, logga in på ditt Dropbox-konto så att du kan:
  • Åtnjuta ytterligare 23 GB ledigt Dropbox-lagringsutrymme under två år.
  • Komma åt dina foton och videor som är lagrade i Dropbox direkt från Galleri.
  • Inga fler stora bilagor när du delar via e-post. Skicka helt enkelt en länk till dina Dropbox-filer.
  • Visa och redigera Office-dokument som är lagrade i Dropbox.
  • Spara dokument, t.ex. e-postbilagor, direkt till Dropbox.
  • Kontrollera kvarvarande Dropbox-lagringsutrymme när som helst.
Obs!: Om Dropbox-programmet inte har förinstallerats kan du hämta och installera det via Google Play.

Om erbjudandet om extra gratis Dropbox-lagringsutrymme

Ytterligare 23 GB Dropbox-lagringsutrymme är ett specialerbjudande som är tillgängligt på HTC-enheter som använder Android med HTC Sense 4.0 eller HTC Sense 4+ och har Dropbox förinställt. Detta erbjudande är tillgängligt för både nya och nuvarande Dropbox-användare.
  • För att få ytterligare 23 GB Dropbox-lagringsutrymme gratis under två år, logga in på ditt Dropbox-konto från HTC Desire X (inte från din dator eller andra icke-HTC-enheter) och fullfölj komma igång-guiden på Dropbox-webbplatsen (www.dropbox.com/gs).
  • Om du inte har ett Dropbox-konto ännu kan du skapa ett nytt via HTC Desire X eller från datorn på www.dropbox.com.
  • Erbjudandet om detta kostnadsfria extra lagringsutrymme gäller bara en gång. Du är endast berättigad att använda detta erbjudande på en HTC-enhet.

Besök Dropbox webbplats (http://www.dropbox.com/help/249) för fullständiga regler och villkor.