Visa eller dölja kalendrar

1. I valfri Kalender-vy trycker du på .
  2. Välj eller rensa den kalender som du vill visa eller dölja och tryck sedan på .
Obs!:
  • Kalendrar fortsätter att vara synkroniserade på HTC Desire X även om de är dolda.
  • Du kan också visa eller dölja uppgifter som du inte har skapat på HTC Desire X.

Varför visas inte mina kalenderhändelser?

Om du inte kan hitta händelser från dina e-postkonton eller sociala nätverk i Kalender, kontrollera om synkroniseringen av kalenderns är på i Inställningar.

1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den och tryck sedan på > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på kontotyp. Om flera konton stöds (t.ex. Exchange ActiveSync), tryck på det konto som du vill synkronisera.
  3. Välj Kalender och tryck på > Synkronisera nu.