Visa Kalender

1. Tryck på en Kalenderflik.
  2. Gör något av följande:
    • I valfri Kalendervy, återgå till nuvarande datum genom att trycka på Idag.
    • Händelser i dagvy, veckovy och agendavy är färgkodade för att indikera till vilket konto eller kalendertyp de hör. Ta reda på vad varje färg motsvarar genom att trycka på .
    Obs!: Om du inte ser fliken Kalender, tryck på > Redigera flikar, tryck och håll på Kalenderfliken och dra den till den nedersta raden.

Månadsvy

I månadsvyn ser du markörer på dagar som har händelser.
Gör något av följande i månadsvy:
  • Tryck på en dag för att visa händelserna för den dagen.
  • Tryck och håll ned en dag för att öppna en alternativmeny där du även kan välja att skapa en händelse eller växla till antingen dag- eller agendavy.
  • För fingret uppåt eller nedåt på skärmen för att visa tidigare eller senare månader.

Dag- och agendavyerna

I dagsvy visas dina händelser per dag, medan agendavy visar en lista över alla dina händelser i kronologisk ordning.
  • Om händelsen är din kontakts födelsedag eller årsdag, tryck på händelsen för att skicka en hälsning.
  • I dagsvy:
    • Tryck på en tidslucka för att skapa en ny händelse för den tidpunkten.
    • För fingret åt vänster eller höger över skärmen för att visa tidigare eller senare dagar.
    • Om dagens väder visas, tryck på vädret för att visa en annan stad.
    • Visa händelsetid i annan tidszon. Tryck på > Välj en andra tidszon > Välj plats och ange sedan stadens namn.

Veckovy

Veckovyn visar en tabell över en veckas händelser.
Från veckovy kan du:
  • Trycka och hålla ned en tidslucka för att skapa en ny händelse vid den tiden.
  • Trycka på en händelse (visas som färgade block) för att visa detaljer om den.
  • Föra fingret åt vänster eller höger över skärmen för att visa tidigare eller senare veckor.