Använda Facebook i Friend Stream
APPAR OCH FUNKTIONER

Använda Facebook i Friend Stream

Skriv statusuppdateringar, meddelanden på loggar eller checka in på en plats.

Lägga upp ett meddelande i en väns Facebook-logg

1. I Friend Stream trycker du på > Facebook.
  2. Tryck på > Min logg.
  3. Tryck på en vän i listan.
  4. Skriv meddelandet.
  5. Tryck på Inlägg.

Kommentera och gilla inlägg på Facebook

Tryck på någons statusuppdatering på fliken Alla och gör något av följande:
  • Tryck på en bild eller albumnamnet för att visa och kommentera albumfotona med programmet Galleri.
  • Gilla personens statusuppdatering.
  • Tryck på textrutan och skriv vad du tycker om personens statusuppdatering.

Checka in på en plats

Låt dina Facebook-vänner veta var du befinner dig genom att checka in på en plats.
Viktigt: För att hitta din position måste du dessutom aktivera positionskällor i Inställningar > Plats.
  1. Gå till fliken Locations och tryck sedan på .
  2. Tryck på en plats i listan.
  3. Klicka på Checka in.
  4. Lägg till ditt statusmeddelande och tagga de vänner du är tillsammans med.
  5. Klicka på Checka in.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-x