KOMMUNIKATION
Slå samman kontaktinformation
KOMMUNIKATION

Slå samman kontaktinformation

Undvik dubblerade poster genom att slå samman kontaktinformation från olika källor, t.ex. dina sociala nätverkskonton, till en kontakt.

Godkänna kontaktlänkningsförslag

När HTC Desire X hittar kontakter som går att slå samman visas ett länkmeddelande när du öppnar programmet Kontakter.

1. På fliken Kontakter, tryck på Kontakter om det visas. En lista med förslag på kontakter att slå samman visas.
  2. Tryck på den kontakt som du vill föra samman.
Tips: Om du inte vill få förslag om länkning av kontakter, tryck på > Inställningar på fliken Kontakter. Avmarkera alternativet Föreslå kontaktlänk.

Slå samman kontaktinformation manuellt

1. På fliken Kontakter trycker du på namnet på kontakten (inte ikonen eller fotot) som du vill länka till.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på Alla kontakter och tryck sedan på den kontakt som du vill länka.

Bryta länken

1. På fliken Kontakter trycker du på namnet på kontakten (inte ikonen eller fotot) vars länk du vill bryta.
  2. Tryck på .
  3. Under avsnittet Länkade kontakter trycker du på bredvid ett konto för att bryta länken.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-x