Din kontaktlista

I programmet Kontakter listas alla kontakter som lagras lokalt och från de onlinekonton som du är inloggad på.
Du kan:
  • Öppna din profil och redigera din kontaktinformation.
  • Skapa, redigera eller hitta kontakter.
  • Se statusuppdateringar.
  • Trycka på ett namn för att visa den kontaktens lagrade information.
  • Se en meddelandeikon när en kontakt har skickat dig ett nytt meddelande.
  • Få ett meddelande när det är kontaktens födelsedag.
  • Kolla vem som är online på Google Talk. Onlinestatusikoner visas när du är inloggad på Google Talk.

Filtrera din kontaktlista

Välj vilka kontokontakter som ska visas.
  1. På fliken Kontakter, tryck på i det övre fältet.
  2. Välj de onlinekonton som innehåller de kontakter du vill visa.
  3. Tryck på .
Tips: Ställ in alternativen för sortering av kontakter genom att trycka på > Inställningar.

Ställa in alternativ för kontaktsökning

Utöver att söka efter kontakter via namn kan du också söka efter andra kriterier, t.ex. deras gruppnamn eller företag.
  1. På fliken Kontakter trycker du på > Inställningar.
  2. Tryck på Sök kontakter efter och välj sedan kriterier att söka efter.