Lägga till ett eller flera Google-konton

Logga in på ditt Google-konto för att se dina Gmail-kontakter och-kalendrar samt för att använda Google-appar på HTC Desire X. Om du lägger till mer än ett Google-konto, kan du växla mellan kontona i program som Gmail och välja till vilket konto du ska säkerhetskopiera dina inställningar.
  1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den och tryck sedan på > Konton och synkronisering.
  2. Tryck på .
  3. Tryck på Google.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att logga in på ett konto eller skapa ett nytt konto.

Har du glömt lösenordet till ditt Google-konto?

Om du har glömt bort lösenordet till ditt Google-konto kan du besöka Google webbplats för att försöka få det tillbaka.
  1. Öppna webbläsaren i HTC Desire X eller i datorn
  2. Gå till www.google.com/accounts/recovery.
  3. Välj alternativet för att återställa ditt lösenord och ange sedan den e-postadress eller det användarnamn som du använder för att logga in på ditt Google-konto.
  4. Klicka på Fortsätt.
  5. Följ anvisningarna på skärmen för att återställa ditt lösenord.