Visa foton och videor

1. På startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Välj att visa foton eller videoklipp som lagrats på HTC Desire X eller en onlinetjänst.
  3. Bläddra till ett album eller en grupp foton.
  4. Tryck på en bild eller video för att se den i fullskärm.

Visa foton och videor efter händelse

Visa foton och video baserat på när de är tagna/inspelade.
  1. I Galleri trycker du på Min telefon.
  2. Tryck på > Händelser. Foton och videor som du tar med HTC Desire X grupperas efter dagen de tas.
  3. Tryck på brickan för att visa alla bilder och videor som tagits en viss dag.

Visa foton efter plats

Med kartvy kan du visa foton efter plats.
  1. I Galleri trycker du på Min telefon.
  2. Tryck på Karta.
  3. Kläm på skärmen eller panorerar över kartan tills (platsindikator) visas. Platsindikatorn visar hur många foton som tagits på platsen.
    Obs!: Enbart foton med geo-taginformation visas på kartan.
  4. Tryck på platsindikatorn. Fotografierna som tagits på samma plats visas.
Tips:

Vill du veta var du tog ett speciellt foto? Medan bilden visas i helskärmsläge trycker du var som helst på skärmen och sedan på Mer > Visa på karta. (Visa på karta är tillgängligt när du har aktiverat Geo-tag-foton i Kamera.)

Starta ett bildspel

1. I Galleri trycker du på Min telefon.
  2. Gå till gruppen av fotografier som du vill visa.
  3. Tryck på Spela upp.
Tryck på skärmen om du vill visa uppspelningskontrollerna under visningen av bildspelet. Tryck på för att göra inställningar för bildspelet.