Söka på HTC Desire X och nätet

Du kan söka efter information med HTC Desire X och på nätet med hjälp av Google Sök. Starta din sökning genom att ange ett nyckelord eller använda Google Röstsökning.
Tips: Vissa program som t.ex. Kontakter eller E-post, har sin egen sökfunktion som du kan använda för sökning med dessa program.

Söka på nätet och i HTC Desire X

1. Från startsidan trycker du på .
  2. Ange i sökrutan det som du vill söka efter. I takt med att du skriver visas en lista över matchande objekt i HTC Desire X och förslag från Google.
  3. Om det du söker finns i förslagslistan trycker du på det i listan för att öppna det i motsvarande program.

Sök på nätet med rösten

Använd Google Röstsökningför att hitta information på nätet bara genom att tala i HTC Desire X.
  1. På startsidan trycker du på > Röstsökning.
    Tips: Om Google sökfält finns på startskärmen kan du även trycka på .
  2. Säg vad du söker efter. När du talat visas matchande träffar från Google nätsökning.
  3. Om det du söker finns i listan trycker du på posten för att öppna det i motsvarande program. Annars trycker du på Försök igen för att söka igen.

Ställa in sökalternativ

1. Från startsidan trycker du på .
    Tips: Om du inte hittar Google-sökfältet på din startsida, tryck på > Google.
  2. Tryck på för att dölja knappsatsen och tryck därefter på > Inställningar för att ställa in följande alternativ:
    • Röst. Ställ in Google Röstsökning språk, talutdata osv.
    • Telefonsök. Välj programmen på HTC Desire X som du vill ha inkluderade när du gör en sökning.
    • Sekretess och konton. Hantera din platshistorik, aktivera de senaste webbsökningarna för att visa eller rensa din sökhistorik.