Kontrollera dina meddelanden

När du får ett nytt e-postmeddelande spelar HTC Desire X upp en ringsignal, vibrerar eller visar meddelandet en kort stund i statusfältet, beroende på dina meddelandeinställningar. Ikonen för nytt meddelande visas också i statusfältet.
För att öppna och läsa meddelande kan du:
  • Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på den nya meddelandeaviseringen.
  • Gå till programmet Meddelanden och öppna meddelandet.

Visa och spara en bilaga från ett multimediameddelande

• Om det finns en mediabilaga såsom ett foto eller en video i ett mottaget meddelande, tryck på den för att se innehållet.
  • Spara bilagan genom att trycka på multimediemeddelandet och sedan välja spara i alternativmenyn.
  • Om bilagan är en kontakt (vCard) trycker du på den för att visa kontaktinformationen och sedan på Spara för att lägga till dina kontakter.
  • Om bilagan är en avtalad tid eller en händelse (vCalendar), tryck på den för att välja kalender där du vill spara den och tryck sedan på Importera.
Tips: Om du är orolig över storleken på dina datanerladdningar, kontrollera först storlek och ämne innan du laddar ner ett multimediameddelande. På skärmen Meddelanden, tryck på > Inställningar > Multimediameddelanden (MMS). Avmarkera alternativet Autohämtning.

Spara ett SMS i programmet Uppgifter

Spara ett SMS i listan Uppgifter som en påminnelse om att du ska besvara det.
  1. På skärmen Meddelanden trycker du på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandeutbytet med den här kontakten.
  2. Tryck på meddelandet som du vill spara och tryck sedan på Spara som uppgift.
  3. Ange olika detaljer eller ändra på uppgiftens titel.
  4. Tryck på Spara.

Flytta meddelanden till den säkra korgen

Du kan flytta privata meddelanden till den säkra korgen. Du måste ange ett lösenord för att läsa dessa meddelanden.
Obs!: Meddelanden som sparats på SIM-kortet kan inte flyttas till den säkra korgen.
  1. På skärmen Meddelanden, tryck på en kontakt (eller ett telefonnummer) för att visa meddelandehistoriken med den här kontakten.
  2. Tryck på > Flytta till säker korg.
  3. Välj meddelanden och tryck sedan på Flytta.
Tips: För att flytta alla meddelanden från en kontakt på Meddelanden-skärmen håller du kontakten intryckt och trycker på Flytta till säker korg.
  • För att läsa meddelanden i den säkra korgen, i Meddelanden-skärmen, tryck på > Säker. Ställ in ett lösenord om det är första gången du använder den säkra korgen.
  • För att ta bort meddelanden eller kontakter från den säkra korgen, håll kontakten (eller telefonnumret) intryckt, och tryck på Flytta till allmän korg.

Blockera oönskade meddelanden

Rensa upp i Meddelanden-skärmen genom att flytta skräppost från kontakter till blockera-rutan. Om du har blockerat en kontakt visas kontaktens meddelanden i blockera-rutan.
  • I Meddelanden-skärmen, tryck och håll in på en kontakt (eller telefonnummer) och tryck på Blockera kontakt.
  • För att blockera flera kontakter, tryck på > Flytta till blockera-rutan, välj kontakter och tryck sedan på Flytta.
När kontakten skickar dig meddelanden ser du dem inte på Meddelanden-skärmen och tar heller inte emot några meddelanden eller samtal.
För att läsa meddelanden i blockera-rutan, i Meddelanden-skärmen, tryck på > Blockera.
Tips:
  • För att ta bort meddelanden eller kontakter från blockera-rutan, håll kontakten (eller telefonnumret) intryckt och tryck på Häv blockering.
  • För att helt ignorera framtida meddelanden från blockerade kontakter, rensa alternativet Spara blockmeddelande i Meddelanden-inställningarna.