Skicka ett SMS

1. På startsidan trycker du på > Meddelanden.
  2. Tryck på .
  3. Ange ett kontaktnamn eller mobiltelefonnummer i Till-fältet.
    Tips: Skicka meddelandet till en grupp vänner? Tryck på och välj sedan de kontakter som du vill skicka meddelandet till.
  4. Tryck på textrutan som innehåller texten Lägg till text och skriv sedan meddelandet.
  5. Tryck på Skicka eller tryck på för att spara meddelandet som ett utkast.
    Obs!:
    • Det finns en gräns för antalet siffror eller tecken för ett SMS (visas ovanför knappen Skicka). Om du överskrider gränsen levereras ditt SMS som ett men faktureras som mer än ett meddelande.
    • Ett SMS omvandlas automatiskt till ett MMS om du anger en e-postadress som mottagare, lägger till ett ämne för meddelandet, bifogar ett objekt eller skriver ett mycket långt meddelande.