Samtalshistorik

Använd Samtalshistorik för att kontrollera missade samtal, uppringda nummer och mottagna samtal.

Kontrollera samtal i Samtalshistorik

1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på > Samtalshistorik.
  3. På skärmen Samtalshistorik kan du:
    • Tryck på ett namn eller nummer i listan för att ringa.
    • Tryck och hålla in på ett namn eller nummer i listan för att visa alternativmenyn.
    • Tryck på för att kontrollera samtalshistoriken för en specifik kontakt.
    • Tryck på för att endast visa en viss typ av samtal som t.ex. missade samtal eller utgående samtal.

Lägga till ett nytt telefonnummer bland dina kontakter från Samtalshistorik

1. På skärmen Samtalshistorik trycker du på och håller ner telefonnumret och trycker sedan på Spara i Kontakter.
  2. Välj om du vill skapa en ny kontakt eller spara numret i en befintlig kontakt.

Radera listan Samtalshistorik

När skärmen Samtalshistorik visas kan du göra följande:
Ta bort ett namn eller nummer Tryck och håll nere namnet eller numret och tryck sedan på Radera från samtalshistorik.
Rensa hela listan Tryck på > Ta bort samtalshistorik. På skärmen Ta bort från samtalshistorik, tryck på > Välj alla och tryck därefter på Radera.

Blockera en uppringare

När du blockerar ett telefonnummer eller en kontakt, kommer alla samtal från det telefonnumret eller kontakten att avvisas automatiskt.

1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på > Samtalshistorik.
  3. Tryck och håll ned på kontakten eller telefonnumret som du vill blockera och tryck sedan på Blockera kontakt.
Tips: Du kan alltid ta bort en uppringare från din blockerade lista. På skärmen Samtalshistorik, tryck på > Blockerade kontakter. Tryck och håll in kontakten och tryck sedan på Häv kontaktblockering.