Ringa ett samtal med Snabbsamtal

Du kan antingen slå ett nummer direkt eller använda Snabbsamtal för att snabbt ringa ett samtal. Snabbsamtal söker efter och ringer ett samtal från en lagrad eller synkroniserad kontakt eller telefonnummer från din samtalshistorik.

1. På startsidan trycker du på .
  2. Ange telefonnumret eller de första bokstäverna i kontaktens namn.
  3. I listan, tryck på en kontakt för att ringa ett samtal.
    Obs!: För att kontrollera andra telefonnummer som förknippas med kontakten, tryck på bredvid kontaktens namn.
  4. Tryck på Avsl. samt. för att lägga på.

Ändra telefonens uppringningslayout

Växla mellan knappsats för kortnummer för att hitta kontakter med bara några tryckningar och en helskärmsknappsats som ger dig mer plats för att mata in telefonnummer.
  1. På startsidan trycker du på .
  2. Tryck på > Knappsats i helskärmsläge eller Knappsats för kortnummer.