KOMMA IGÅNG
Anpassa startfältet
KOMMA IGÅNG

Anpassa startfältet

Startfältet på startsidan ger dig tillgång till ofta använda program med ett enda tryck. Du kan byta ut apparna i startfältet mot andra appar som du ofta använder.
  1. Tryck och håll ner på det program du vill byta ut och dra det sedan bort från startfältet.
  2. Tryck på för att gå till Alla program-skärmen.
  3. Tryck och håll på ett program och dra det sedan till den lediga platsen i startfältet.
Obs!:
  • Du kan också placera genvägar eller information i startfältet. Lägg först till en genväg till startsidan och dra den sedan till startfältet.
  • Programmen eller genvägarna på låsskärmen är samma som de som visas i startfältet.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-x