Ta ett panoramafoto
APPAR OCH FUNKTIONER

Ta ett panoramafoto

Från Golden Gate-bron till Eiffeltornet - Du kan fotografera vad som helst, brett som högt, på en enda bild.
Viktigt:
  • Zoom och blixt är inaktiverade i detta läge.
  • Du kan inte ändra bildens upplösning när du tar en panoramabild.
  1. På Sökarskärmen trycker du på .
  2. Tryck på Panorama.
  3. När du är redo att ta den första bilden, tryck på . Riktningspilar visas som uppmanar dig att panorera åt vänster eller höger i landskapsläget (eller upp eller ner i porträttläget).
  4. Panorera HTC Desire X så smidigt du kan, och pausa därefter när du ser hela ramen på sökarskärmen. Kameran tar automatiskt bilden.
  5. Upprepa föregående steg för att ta återstående bilder.

Eller tryck på för att när som helst avbryta fotograferingen.

Kameran syr ihop bilderna till ett enda foto.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-x