Kamerans grunder

Ta bilder omedelbart, utan fördröjning. Starta kameran från låsskärmen även om HTC Desire X är lösenordsskyddad.
  1. När skärmen är avstängd, tryck på STRÖM.
  2. Dra Kameraikonen till låsringen så att du kan börja ta bilder och spela in videor med en gång.
    Tips: På startsidan kan du också trycka på Kamera för att starta den.

Använd kontrollerna på sökarskärmen för att lägga till effekter och zooma in eller ut med mera.

Obs!: När du är färdig med Kamera (eller om du tillfälligt vill lämna sökarskärmen), måste du fortfarande låsa upp HTC Desire X om du har ett skärmlås.

Zooma

• Innan du tar en bild eller video, dra med fingret på zoomfältet för att zooma in eller ut.
  • När du spelar in video visas zoomreglaget alltid på skärmen. Du kan zooma in och ut som du vill under inspelningen.

Välja en effekt

Använd de tillgängliga kameraeffekterna om du vill att dina bilder ska se ut som om de tagits genom specialobjektiv eller -filter. Du kan även lägga till vissa effekter på videor.
  1. Tryck på .
  2. Rulla sedan genom de tillgängliga effekterna och tryck på en du tycker om.

Inställning av upplösningen

1. På Sökarskärmen trycker du på .
  2. Gör ett av följande:
    Ändra fotoupplösning Tryck på Bildförhållande och upplösning, och välj därefter en bildupplösning.
    Ändra videoupplösning Tryck på Videokvalitet, och välj därefter en videoupplösning.

Välja ett blixtläge

Tryck på blixtikonen för att välja blixtläge.

När du använder läge Blixt på eller Automatisk blixt ställer kameran själv på ett intelligent sätt in bästa blixtljusstyrka för din bild.