Synkronisera dina media och data med HTC Sync Manager

Med HTC Sync Manager kan du njuta av samma mäktiga media oavsett om du sitter vid datorn eller är på språng. Använd den också för att spara samma kontakter, viktiga dokument och annan data på både HTC Desire X och på datorn.
HTC Sync Manager är ersättning för HTC Sync och har många fler funktioner. Du kan:
  • Hantera ditt bibliotek med musik, bilder och videor på datorn.
  • Spela musik och videor med den inbyggda spelaren. Du kan också spela iTunes och Windows Media Spelares spellistor.
  • Synkronisera foton, musik och spellistor mellan HTC Desire X och datorn.
  • Synkroniseringsinformation som t.ex. kontakter, kalender, dokument och webbokmärken mellan HTC Desire X och datorn.

Vilka filformat stöds av HTC Sync Manager?

Videoformat och kodekar

• 3GP och 3G2 (3:e Generation Partnership Project)
  • MP4 (MPEG-4)
  • WMV (Windows Media Video)

Ljudformat och kodekar

• FLAC (Free Lossless Audio Codec)
  • AAC och M4A (High Efficiency AAC v1 och v2)
  • MP3 (MPEG-1 Audio Layer 3)
  • WAV (Resource Interchange File Format)
  • WMA (Windows Media ljud)

Bildformat

• BMP
  • GIF
  • JPEG och JPG
  • PNG
Obs!: WMA- och WMV-formaten stöds endast i Windows.