Uppdatera programvaran på HTC Desire X

HTC Desire X kan söka efter uppdateringar och meddela dig när det finns en ny uppdatering. Du kan även manuellt kontrollera om det finns en ny uppdatering.
Obs!: Du kanske vill använda Wi-Fi eller din dators internetanslutning för att ladda ner programvaruuppdateringar för att spara på dataanvändningen. Du kan aktivera detta alternativ i Inställningar > Om > Programvaruupdateringar > .

Installera en programuppdatering

När en internetanslutning är öppen och det finns en ny programuppdatering visas uppdateringsikonen i statusfältet.
  1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på systemuppdateringsmeddelandet.
  2. Om du vill undvika ytterligare dataavgifter, välj Använd endast Wi-Fi eller kabel.
  3. Tryck på OK.
  4. När hämtningen är klar, välj Installera nu och tryck sedan på OK.

Vänta tills uppdateringen har slutförts. HTC Desire X startar om automatiskt.

Installera en programuppdatering

När en internetanslutning är öppen och det finns en ny uppdatering för en av dina appar visas uppdateringsikonen i statusfältet.
  1. Öppna meddelandepanelen genom att föra fingret över den, och tryck sedan på uppdateringsmeddelandet.

Skärmen Uppdateringar öppnas med en lista över de applikationer som ska installeras.

2. Tryck på ett föremål för att visa dess detaljer och tryck sedan på .
  3. När du har granskat uppdateringarna, tryck på Installera. Du ombes att starta om HTC Desire X om så behövs.

Söka efter uppdateringar manuellt

1. Öppna meddelandepanelen och tryck sedan på .
  2. Tryck på Om > Programvaruuppdateringar > Sök nu.