Aviseringar

Meddelande-LED

Meddelandelysdioden visar en:
  • Lampa med fast grönt sken när HTC Desire X är ansluten till nätadaptern eller datorn och batteriet är fulladdat.
  • Blinkande grön lampa när du har ett väntande meddelande.
  • Lampa med fast orange sken när batteriet laddas.
  • Blinkande orange lampa när batterinivån är mycket låg.

Meddelandepanelen

Meddelandeikoner informerar dig om nya meddelanden, kalenderhändelser, larm och pågående aktiviteter som nedladdning av filer.
När du ser meddelandeikonerna, öppna meddelandepanelen för att kontrollera detaljerna i meddelandena du fått. Du kan också snabbt öppna inställningarna från meddelandepanelen.
  1. För att öppna meddelandepanelen, glid ner från skärmens ovankant.

Om du har flera meddelanden kan du rulla ner skärmen för att se alla.

2. På Meddelande-panelen:
    • Du kan expandera vissa meddelanden för att se mer information, som förhandsvisningar av e-post och kalenderhändelser. Dra isär med två fingrar för att expandera ett meddelande eller kläm ihop för att förminska det.
    • Du kommer att se ikoner i samma meddelanden som ger dig möjlighet att genast ta hand om dem. När du t.ex. missat ett samtal trycker du på de tillgängliga ikonerna för att ringa tillbaka eller svara med ett textmeddelande.
    • Tryck på meddelandeikonen till vänster för att öppna motsvarande program.
    • För att ta bort ett enda meddelande i listan, dra det till vänster eller höger.
  3. För att stänga meddelandepanelen, för uppåt från den nedre listen på panelen eller tryck på .

Du kan också trycka på för att avvisa alla meddelanden och stänga meddelandepanelen.