Få foton, videor och musik till eller från HTC Desire X

Det finns två sätt att överföra media på.
  • Anslut HTC Desire X till datorn. Din dator kommer att känna igen den som en flyttbar USB-enhet och du kan kopiera media mellan dessa.
  • Hämta och använd HTC Sync Manager-programmet. Du kan enkelt ställa in programmet att synkronisera mappar som innehåller media och spellistor på din dator med HTC Desire X. HTC Sync Manager kan även överföra foton och videor automatiskt från HTC Desire X till din dator. För mer information, se .

Är du trött på att överföra media varje gång du byter telefon? Använd en online lagringstjänst för att spara dina mediafiler på en och samma plats så att du kan öppna dem var du än är — på datorn, HTC Desire X och andra mobila enheter.

Kontrollera först att onlinelagringskontona är tillgängliga på HTC Desire X och logga in på det du vill använda. För att logga in på ett konto, öppna meddelandepanelen och tryck på > Konton och synkronisering > . Använd Galleri-programmet för att öppna media i din online lagringsenhet.