Hämta kontakter till HTC Desire X

Det finns flera olika sätt att lägga till kontakter i HTC Desire X.
Synkronisera med din dator Synkronisera kontakterna från din gamla telefon med datorn och använd sedan HTC Sync Manager för att synkronisera HTC Desire X med datorns Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows-kontakter.
Gmail Google-kontakter importeras till HTC Desire X då du loggat in på ditt Google-konto. Du kan också skapa fler Google-kontakter direkt från HTC Desire X.
Sociala nätverkskonton Logga in på dina sociala favoritnätverk för att importera kontaktinformation från dem.
Telefonkontakter Du kan skapa och spara kontakter direkt i HTC Desire X.
SIM-kort Kopiera alla dina SIM-kontakter till HTC Desire X.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC Desire X synkroniserar dina arbetskontakter från Microsoft Exchange ActiveSync-servern på din arbetsplats.
Överföring Använd Överföring-programmet för att överföra kontakter och annan data från din gamla telefon till HTC Desire X genom Bluetooth.