Viloläge

Viloläge sparar på batteriet genom att sätta HTC Desire X i ett lågströmsläge medan skärmen är avstängd. Dessutom förhindrar det att knappar råkar tryckas in när HTC Desire X ligger i väskan.

Byta till viloläge

Tryck snabbt på STRÖM-knappen för att stänga av skärmen och gå in i viloläge. HTC Desire X sätts även i viloläge när den inte använts på ett tag.

Du kan ändra den tid som ska förflyta innan HTC Desire X försätts i viloläge i inställningarna för Skärm, gester och knappar (eller Skärm och knappar).

Aktivera från viloläge

Om du vill aktivera HTC Desire X manuellt trycker du på STRÖM-knappen. Du måste låsa upp skärmen.
Obs!: HTC Desire X aktiveras automatiskt när du har ett inkommande samtal.