Inställningar på din telefon

Kontrollera och anpassa telefonens inställningar på skärmen Inställningar.
Från startsidan trycker du på MENU och trycker sedan på Inställningar.
Skräddarsy Gör din telefon unik med olika alternativ för att anpassa den efter dina egna behov.
Trådlöst nätverk och nätverk Ställ in telefonens trådlösa anslutningar såsom Wi-Fi, dataanslutning och Bluetooth, aktivera flygplansläge med mera.
Ring Ställ in tjänster såsom röstbrevlåda, vidarekoppla samtal, samtal väntar och nummerpres.
Ljud
  • Välj ljud att använda till din telefons rington och meddelanden.
  • Justera mediauppspelningens volym.
  • Ställ in för att sänka ringsignalsvolymen när du flyttar telefonen medan den ringer, öka ringsignalens volym när den är inuti en väska eller ficka och slå på högtalartelefonen när du vrider telefonen.
Skärm Ställ in skärminställningar som automatisk skärmorientering, ljusstyrka, skärmtimeout med mera.
Konton och synkronisera
  • Logga in eller ut från dina konton i sociala nätverk, Google-kontot och Exchange ActiveSync-kontot.
  • Du kan också hantera synkronisering och andra inställningar för dina konton.

Location Välj källor att använda när du fastställer din position.
Sök Välj poster att inkludera när du gör en sökning på telefonen och ställer in Google sökalternativ.
Sekretess Välj att automatiskt säkerhetskopiera vissa av telefonens inställningar (t.ex. Wi-Fi-lösenord eller Bokmärken) till Google-servrar med ditt Google-konto så att du kan återställa dem vid behov.
Anslut till PC
  • Ställ in standard-USB-anslutningstyp att använda när du ansluter telefonen till din dator.
  • Eller välj rutan Fråga mig för att ställa in så din telefon alltid visar skärmen för val av USB-anslutningstyp.
Säkerhet Ställ in ett skärmlås, aktivera SIM-kortlåset eller hantera telefonens lagring av identitetsuppgifter.
Docka Om du har köpt en bilsats kan du välja hur telefonen ska bete sig när du monterar den i bilsatsen.
Strömsparfunktion Slå på energisparfunktionen för att automatiskt växla till strömsparläge när batterinivån sjunker till den nivå du själv ställer in.
Program Hantera program som körs, flytta program till eller från minneskortet och installera eller avinstallera program.
SD och telefonminne
  • Kontrollera tillgängliga lagringskort och telefonminne.
  • Från den här skärmen, se till att avmontera ditt lagringskort innan du tar ut det från telefonen.
  • Du kan också göra en fabriksåterställning.
Datum och tid Ställ in datum och tid, tidszon och datum eller tidsformat.
Språk och tangentbord Ställ in operativsystemets språk och region. Du kan även ställa in alternativ för tangentbordet på skärmen.
Tillgänglighet Det här alternativet visas bara efter att du har hämtat och installerat ett tillgänglighetsverktyg som en skärmläsare med röstutmatning. Du kan slå på och av tillgänglighetsfunktioner.
Röstinmatning och röstutmatning Ställ in alternativen för röstinmatning i telefonen. Dessutom, om du har installerat ett text-till-tal (röstdata)-program använder du det här för att justera text-till-tal-inställningar.
Om telefonen
  • Sätt på eller stäng av schemalagda kontroller av uppdatering av programvara eller manuella kontroller för uppdateringar.
  • Se olika information om din telefon, såsom mobil nätverkstyp, signalstyrka, batterinivå med mera.