Skicka dina foton och videor

Skicka foton och videor via e-post eller MMS eller till en annan telefon eller din dator via Bluetooth.

Skicka bilder eller videor via e-post

Du kan skicka flera foton, videor eller både och i ett e-postmeddelande. De läggs till som bifogade filer i ditt e-postmeddelande.
  1. Från startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna eller videoklippen du vill dela.
  3. Tryck på och sedan Gmail eller E-post.
  4. Markera de foton eller videoklipp du vill dela och tryck sedan Nästa.
  5. Skriv meddelandet och tryck sedan på Skicka.
Obs!: Om du valt E-post och du har flera e-postkonton, kommer standardkontot att användas.

Skicka en bild eller en video via MMS

1. Från startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna eller videoklippen du vill dela.
  3. Tryck på och sedan på Meddelanden.
  4. Tryck på fotot eller videon som du vill skicka. Fotot eller videon läggs automatiskt till i MMS-meddelandet.
  5. För att lägga till fler bilder till bildspelsbilagan trycker du på Lägg till bild och tryck på Infoga bild.
  6. Skriv meddelandet och tryck sedan på Skicka.

Skicka bilder eller videor med Bluetooth

Du kan välja flera foton, videor eller båda och skicka dem till någons telefon eller din dator via Bluetooth.

1. Från startsidan trycker du på > Galleri.
  2. Tryck på albumet som innehåller bilderna eller videoklippen du vill dela.
  3. Tryck på och tryck sedan på Bluetooth.
  4. Markera de foton eller videoklipp du vill dela och tryck sedan Nästa.
I nästkommande steg kommer du att ombes att slå Bluetooth på din telefon och ansluta till mottagande Bluetooth-enhet så att filerna kan skickas.