Titta på videor
APPAR OCH FUNKTIONER

Titta på videor

Videor visas alltid i liggande läge när du spelar upp dem.
Då du söker i ett album, tryck på en video för att spela upp den.
Obs!: Ytterligare ett sätt att komma åt dina videor är att trycka på från startsidan och trycka på Video.
  • Använd kontrollerna på skärmen för att spela upp, pausa eller stoppa videon.
  • Du kan förbättra ljudupplevelsen genom att trycka på för att aktivera Dolby eller SRS.
  • Tryck på för att växla mellan lägena helskärm och anpassa storlek.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd