Visa bilder
APPAR OCH FUNKTIONER

Visa bilder

När du har valt ett album kan du bläddra i dina bilder och videor. Beroende på hur du håller telefonen växlar skärmen automatiskt till antingen rutnätsvy eller filmremsevy.
  • I rutnätsvy kan du föra fingret uppåt eller nedåt för att rulla igenom miniatyrerna. Tryck på ett foto eller en video för att se den i fullskärm.
  • I filmremsevy (med telefonen i liggande läge) för du fingret åt vänster eller höger på skärmen för att bläddra igenom dina bilder och videor. Tryck på ett foto eller en video för att se den i fullskärm.

Zooma in eller ut på en foto

Du kan zooma in eller ut på ett foto på två olika sätt.

• Tryck snabbt två gånger på skärmen för att zooma in och tryck sedan snabbt på skärmen två gånger igen för att zooma ut.
  • Tryck med tumme och pekfinger på skärmen och dra sedan isär fingrarna för att zooma in; nyp ihop fingrarna för att zooma ut.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd