Ladda ner från webben

Gör mer än att bara navigera på webben. Du kan ladda ner webbfiler såsom foton och program och sedan spara dem på ditt minneskort.

Hämta program från webben

Du kan ladda ner program direkt från dina favoritwebbsidor. Program som hämtas från webben kan komma från okända källor. För att skydda din telefon och din personliga data rekommenderar vi å det starkaste att du endast laddar ner och installerar program du litar på.
Viktigt: Alla nerladdade filer kommer att sparas på ditt minneskort. Innan du laddar ner program från webben, se till att du har ett minneskort i telefonen. Programmet du vill ladda ner ska också vara kompatibelt med din telefon.
  1. Öppna din webblösare, gå sedan till webbsidan där du kan ladda ner programmet du vill.
  2. Följ webbsidans instruktioner för att ladda ner programmet.
Innan du kan installera det nerladdade programmet måste du ställa in så att din telefon tillåter installation av tredjepartsprogram. På startsidan trycker du på MENU och trycker sedan på Inställningar > Program > Okända källor.

Se filer som du laddat ner

Medan en webbsida visas trycker du på MENU och trycker på Mer > Hämtningar.