Installera ett program från datorn till telefonen
Inställningar & tjänster

Installera ett program från datorn till telefonen

Om du har programfiler (*.apk) på datorn kan du använda HTC Sync för att installera dem på telefonen. Vi rekommenderar starkt att du bara installerar program som du litar på.
Obs!: Innan du börjar ser du till att telefonen är inställd för att tillåta att program från datorn installeras i telefonen. Om du vill göra det trycker du på MENU på startsidan, trycker på Inställningar > Program och markerar sedan kryssrutan Okända källor.
  1. Klicka på Översikt på enhetspanelen.
  2. Klicka på Programinstallerare.
  3. Sök efter programfilen på din dator och klicka sedan på Öppna. Installationsprocessen startar i telefonen.
  4. Kontrollera telefonskärmen om det finns några ytterligare anvisningar för att slutföra installationen.
  5. Då installationen är färdig kan du klicka på Koppla ifrån.
  6. Nu kan du säkert ta bort din telefon såsom efterfrågas av din dators operativsystem.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd