Synkronisera telefonen

Markera fältet för uppskattad användning bredvid knappen Synkronisera nu för uppskattad filstorlek på nya föremål att synkronisera på din telefon.
Obs!: När det inte finns tillräckligt utrymme kvar på minneskortet kommer du att se en varningsikon och du kommer inte att kunna synkronisera.
  1. Då du valt och anpassat de kategorier du vill synkronisera klickar du på Synkronisera nu.
  2. Då synkroniseringen är färdig kan du klicka på Koppla ifrån.
  3. Nu kan du säkert ta bort din telefon såsom efterfrågas av din dators operativsystem.
Nästa gång du ansluter telefonen till datorn startar synkroniseringen automatiskt baserat på dina synkroniseringsinställningar.