Alternativ för synkronisering av Locations
Inställningar & tjänster

Alternativ för synkronisering av Locations

Innan du beger dig till en annan ort eller utomlands kan du ladda ned kartorna du behöver med HTC Sync i datorn och sedan synkronisera dem med telefonen. Du kan också köpa licenser för annan nyttig information som kör- och vandringsinformation, larm för trafikkameror med mera.
  1. På Enhetspanelen klickar du på Locations och klickar sedan på knappen . När du aktiverar Locations-synkning innebär det att du vill ta med den här kategorin varje gång du synkar datorn och telefonen.
  2. Välj och ladda ner kartor och extra kartfunktioner.
  3. Då du har laddat ner föremålen på din dator kommer du att kunna se dem i innehållslistan för Locations. Du kan sedan välja om du vill synkronisera alla kartor och licenser eller bara de alternativ du väljer.

Hämta kartor eller köpa tjänster

Du kan ladda ned kartor gratis eller köpa premiumtjänster som navigering, trafikkamera och sväng för sväng-röstanvisningar.
  1. På Enhetspanelen klickar du på Locations och klickar sedan på knappen .
  2. Klicka på Skaffa fler kartor och licenser.
  3. På vänster sida om navigeringsaffären klickar du på typ av innehåll du vill ladda ner och väljer sedan land.
  4. Under sektionen extra kartfunktioner kan du välja en eller flera navigeringsprodukter som du vill ladda ner eller köpa. När du köper navigeringsprodukter måste du även beakta licensens varaktighet för bruk av det nerladdade innehållet.
  5. Klicka på Lägg till i shoppingvagnen .

Ta en titt på produkter och licenser

1. Klicka på Lägg till i shoppingvagnen bredvid Navigeringsaffär för att se din shoppingvagn.
  2. Granska de föremål du valt och den totala summan för köpet.
  3. Klicka på Ta en titt.
  4. Ange din e-postadress och din faktureringsinformation (om du valt en premiumnavigeringsprodukt).
  5. Ta dig tid att kolla igenom avtalet och klicka sedan på Jag accepterar normerna och villkoret för att fortsätta.
  6. Klicka på Granska inköp för att se en lista över föremål du val, din e-postadress och den faktureringsinformation du angivit.
  7. När allt är korrekt klickar du på Bekräfta och ladda ner. Nerladdningen på dina valda mappar kommer sedan att visas i enhetspanelen.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd