Alternativ för synkronisering av Dokument

Du kan synkronisera filer och dokument från datorn till telefonen. Du kan också synkronisera e-postbilagor lagrade på telefonens minneskort med datorn.
Obs!:
  • För att öppna ett dokument på din telefon behöver du ett kompatibelt program. Vanligtvis kan din telefon öppna och se dessa filtyper: Microsoft Office 2003 och 2007 Word (*.doc), Excel (*.xls) och PowerPoint (*.ppt), PDF-filer (*.pdf), textfiler (*.txt).
  • Om du vill synkronisera bilagor som är lagrade på telefonens minneskort i datorn måste du konfigurera ett Exchange ActiveSync eller POP3/IMAP-e-postkonto i telefonen med programmet E-post.
  1. På Enhetspanelen klickar du på Dokument och klickar sedan på knappen . När du aktiverar Dokument-synkning innebär det att du vill ta med den här kategorin varje gång du synkar datorn och telefonen.
  2. Om du vill synkronisera e-postbilagor som du lagrat på telefonens minneskort väljer du Kopiera alla hämtade postdokument till datorn.
  3. Välj Synkronisera datordokument från och klicka sedan på Lägg till.
  4. Välj en mapp som innehåller de dokument du vill synkronisera med telefonen och klicka sedan på OK.
Bilagor i e-post från din telefons minneskort kommer att sparas i mappen \My Documents\Device documents\ på din dator. Dokument från din dator kommer att sparas i mappen \My Documents\Device documents\ på ditt minneskort.