Alternativ för synkronisering av Bokmärken
Inställningar & tjänster

Alternativ för synkronisering av Bokmärken

Synkronisera webblösarens bokmärken mellan din telefon och datorn.
Viktigt: Om du använder webbläsaren Google Chrome eller Firefoxoch har valt att synkronisera den med telefonen måste du stänga alla webbläsarfönster innan synkroniseringen startas.
  1. Via din favoritwebbläsare på din dator, skapar du en favoritmapp kallad HTC-bokmärken. Se till att spara dina favoritbokmärken i den här mappen för att kunna synkronisera dem med din telefon.
  2. På HTC Sync enhetspanelen klickar du på Bokmärken och klickar sedan på knappen . När du aktiverar Bokmärken-synkning innebär det att du vill ta med den här kategorin varje gång du synkar datorn och telefonen.
  3. Välj den webbläsare som innehåller de bokmärken du vill synka med telefonen.
Obs!: Om motstridande information finns i telefonen och datorn behåller HTC Sync informationen från datorn.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd