Alternativ för synkronisering av Kontakter

Synkronisera dina telefonkontakter med dina kontakter i Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 eller Outlook 2007), Outlook Express, eller Fönster

Om du har har kontakter på SIM-kortet som ska synkas måste du först importera dem till telefonminnet.

1. På Enhetspanelen klickar du på Kontakter och klickar sedan på knappen . När du aktiverar Kontakter-synkning innebär det att du vill ta med den här kategorin varje gång du synkar datorn och telefonen.
  2. Välj det program du vill synka kontakterna med.
  3. Om motstridande information finns i telefonen och datorn väljer du vilken information du vill behålla.
Obs!: Endast de kontaktfält som stöds i telefonen synkroniseras.