Alternativ för synkronisering av Kalender
Inställningar & tjänster

Alternativ för synkronisering av Kalender

Din telefon kan synkronisera möten och händelser med din kalender i Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 eller Outlook 2007) eller Fönster-kalender.
  1. På Enhetspanelen klickar du på Kalender och klickar sedan på knappen . När du aktiverar Kalender-synkning innebär det att du vill ta med den här kategorin varje gång du synkar datorn och telefonen.
  2. Välj det program du vill synka kalenderhändelser med.
  3. Välj från vilket ställe du vill starta synkroniseringen av dina kalenderhändelser.
  4. Om motstridande information finns i telefonen och datorn väljer du vilken information du vill behålla.
Obs!: Endast de kalenderfält som stöds i telefonen synkroniseras.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd