Alternativ för synkronisering av Galleri
Inställningar & tjänster

Alternativ för synkronisering av Galleri

Du kan automatiskt synkronisera foton och videor mellan din telefon och dator.
Obs!: Du kan synkronisera ljudfiler i dessa format:
  • Foton: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, *.png
  • Videor: *.3gp, *.3g2, *.mp4, *.wmv
  1. På Enhetspanelen klickar du på Galleri och klickar sedan på knappen . När du aktiverar Galleri-synkning innebär det att du vill ta med den här kategorin varje gång du synkar datorn och telefonen.
  2. Om du vill importera kamerabilder automatiskt till datorn vid synkronisering väljer du Kopiera kamerabilder från enheten till datorn. Foton och videor från ditt minneskort kommer att sparas i mappen \My Photos\Device Camera Shots på din dator.
  3. Välj Synka datorfoton och –video från och klicka sedan på Lägg till.
  4. Välj den mapp som innehåller dina multimediafiler och klicka sedan på OK. Alla bild- och videofiler som stöds och har lagts till i mappen kopieras också till telefonens minneskort vid synkronisering.

*Skriv in din kommentar här …
htc-desire-hd