Alternativ för synkronisering av Musik

Överför musikspåren och låtarna du spelar i datorn till telefonen. Om du har uppspelningslistor som skapats i iTunes eller Windows Media Player kan du synka även dem och lyssna när du är i farten.
Obs!: Du kan synkronisera ljudfiler i dessa format: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, *.wma
  1. På Enhetspanelen klickar du på Musik och klickar sedan på knappen . När du aktiverar Musik-synkning innebär det att du vill ta med den här kategorin varje gång du synkar datorn och telefonen.
  2. Välj Synkronisera musikfiler från och klicka sedan på Lägg till.
  3. Välj den mapp som innehåller dina ljudfiler och klicka sedan på OK.
  4. Välj Synkronisera musikfiler från iTunes och Windows Media Player om du använder iTunes eller Windows Media Player on på din dator, välj sedan de spellistor du vill synkronisera på din telefon.